Krompir je jedna od omiljenih i najčešće korišćenih namirnica na ovim prostorima, pa ne čudi što se priprema na bezbroj načina. Volimo ga kuvanog, pečenog, prženog, u varivima, pa čak i u hlebu i kolačima. Ipak, pitanje koje se često postavlja jeste: da li ga uvek treba guliti ili je kora zapravo vredna i korisna?
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Da li ljuštite krompir pre kuvanja i pečenja? Evo zašto bi s tim trebalo da prestanete već danas
Krompir je jedna od omiljenih i najčešće korišćenih namirnica na ovim prostorima, pa ne čudi što se priprema na bezbroj načina. Volimo ga kuvanog, pečenog, prženog, u varivima, pa čak i u hlebu i kolačima. Ipak, pitanje koje se često postavlja jeste: da li ga uvek treba guliti ili je kora zapravo vredna i korisna?
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.