Tvrdo kuvano jaje je jedno od najosnovnijih jela koje može da pripremi i potpuni kulinarski amater. Malo vode, jedno jaje, nekoliko minuta na ringli i eto ga doručak ili užina! Ali onda dolazi trenutak istine. Presečete jaje, bacite pogled na žumance i ugledate zelenu ivicu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Da li je sigurno jesti kuvana jaja sa zelenom ivicom oko žumanca? Evo kako da ih pripremite da se to ne događa!
Tvrdo kuvano jaje je jedno od najosnovnijih jela koje može da pripremi i potpuni kulinarski amater. Malo vode, jedno jaje, nekoliko minuta na ringli i eto ga doručak ili užina! Ali onda dolazi trenutak istine. Presečete jaje, bacite pogled na žumance i ugledate zelenu ivicu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.