Ako postoji pecivo koje nikada ne izlazi iz mode, onda je to carska pita. A kada joj dodate malo izrendanog kačkavalja, dobijate pravi specijalitet kom niko ne može da odoli. Najbolje od svega je što ćete je umutiti za samo pet minuta i isprljati samo jednu činiju i tepsiju, odnosno kalup za mafine.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
CARSKA PITA u novom ruhu, spremna za pet minuta: Recept sa sastojcima od kojih SVAKOME POLAZI VODA NA USTA
Ako postoji pecivo koje nikada ne izlazi iz mode, onda je to carska pita. A kada joj dodate malo izrendanog kačkavalja, dobijate pravi specijalitet kom niko ne može da odoli. Najbolje od svega je što ćete je umutiti za samo pet minuta i isprljati samo jednu činiju i tepsiju, odnosno kalup za mafine.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.