Septembar je pravo vreme za mirise domaće kuhinje i tople recepte koji greju dušu. Upravo jedan takav smo pronašli na jutjub kanalu Deda Miletova kuhinja - burek sa Zlatibora punjen prazilukom i krompirom, specijalitet koji može da zaseni i najbolje pekare.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
BUREK SA ZLATIBORA bolji je od bilo kog kupovnog: Hrskav je i sočan, a svaki put uspeva zagarantovano!
Septembar je pravo vreme za mirise domaće kuhinje i tople recepte koji greju dušu. Upravo jedan takav smo pronašli na jutjub kanalu Deda Miletova kuhinja - burek sa Zlatibora punjen prazilukom i krompirom, specijalitet koji može da zaseni i najbolje pekare.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.