Petrovski post je u toku i mnogi koji ga se pridržavaju imaju dilemu šta da jedu kad su velike vrućine. Naš predlog su brusketi sa tunjevinom, svežim paradajzom i lukom. Recept je lagan i ne iziskuje mnogo vremena za pripremu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
BRUSKETI SA TUNJEVINOM, hrskavi i neodoljivi: Recept za BRZINSKI POSNI OBROK u kom će uživati sva čula
Petrovski post je u toku i mnogi koji ga se pridržavaju imaju dilemu šta da jedu kad su velike vrućine. Naš predlog su brusketi sa tunjevinom, svežim paradajzom i lukom. Recept je lagan i ne iziskuje mnogo vremena za pripremu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.