Pileće belo meso svaka domaćica može da spremi na bezbroj načina i uvek će biti ukusno. Ali, ako ga isečete na šnicle, izlupate čekićem za meso i krčkate u sosu od neutralne pavlake sa posebnim dodacima, pred vama će biti gozba u kojoj ćete uživati svim čulima. Recept je prilično jednostavan i možete da ga napravite čak i ako niste vični u kuhinji.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
BELO MESO u neodoljivom sosu je ručak za medalju: Recept koji miriše na MEDITERANSKU KUHINJU obožavaćete ovog leta
Pileće belo meso svaka domaćica može da spremi na bezbroj načina i uvek će biti ukusno. Ali, ako ga isečete na šnicle, izlupate čekićem za meso i krčkate u sosu od neutralne pavlake sa posebnim dodacima, pred vama će biti gozba u kojoj ćete uživati svim čulima. Recept je prilično jednostavan i možete da ga napravite čak i ako niste vični u kuhinji.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.