Posle uskršnje trpeze koja je bila bogata testom, mesom, kolačima i tortama, mnogi su se uželeli laganijih obroka koji neće opteretiti stomak. Kafanska bela čorba je gotovo svima omiljena, a lako možete da je napravite poput vrhunskih majstora ako sledite recept koji vam donosimo.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
BELA ČORBA je klasik domaće kuhinje: Po ovom receptu prave je u najboljim KAFANAMA U SRBIJI
Posle uskršnje trpeze koja je bila bogata testom, mesom, kolačima i tortama, mnogi su se uželeli laganijih obroka koji neće opteretiti stomak. Kafanska bela čorba je gotovo svima omiljena, a lako možete da je napravite poput vrhunskih majstora ako sledite recept koji vam donosimo.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.