U vreme posta prilično je teško osmisliti raznovrsnu trpezu koja je uz to i ukusna. Zbog toga izbor za doručak ili večeru najčešće biva testo, jer se lako i brzo priprema, a uz to je i zasitno. Jedno od omiljenih jela od testa u Srbiji su uštipci koji mogu da se služe i topli i hladni, samostalno ili uz razne posne namaze - džem, med ili ajvar.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
BRZI POSNI UŠTIPCI, meki i izdašni: Ako ih spremite po ovom starinskom receptu, neće upiti ni kap ulja
U vreme posta prilično je teško osmisliti raznovrsnu trpezu koja je uz to i ukusna. Zbog toga izbor za doručak ili večeru najčešće biva testo, jer se lako i brzo priprema, a uz to je i zasitno. Jedno od omiljenih jela od testa u Srbiji su uštipci koji mogu da se služe i topli i hladni, samostalno ili uz razne posne namaze - džem, med ili ajvar.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.