Ana Bekuta podelila recept za omiljeno jelo, evo kako sprema skalopinu

ANA BEKUTA POKAZALA KAKVA JE DOMAĆICA Pevačica podelila recept za omiljeno jelo koje se sprema za 30 minuta

3
Ana Bekuta
Foto: Milan Ilić / Ringier
Ana Bekuta
Slušaj vest
0:00/ 0:00

Ana Bekuta, osim što je velika muzička zvezda, poznata je i po tome da obožava da kuva i često iznenadi svoje najbliže ukusnim specijalitetima.

Ona je ovog puta podelila spisak svojih omiljenih jela, a među njima se izdvojio jedan pravi gurmanski užitak – recept Ane Bekute za skalopinu u sosu od limuna.

Ana Bekuta
Foto: Sneža Krstić / Ringier
Ana Bekuta

Ovo jelo je jednostavno, brzo za pripremu, a pritom dovoljno elegantno da se nađe i na svečanoj trpezi.

Sastojci za skalopinu u sosu od limuna:

  • 600 g pilećih ili telećih medaljona
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 50 g putera
  • 2 čena belog luka
  • 1 čaša belog vina
  • Sok od jednog većeg limuna
  • 150 ml pilećeg bujona
  • 2 kašike brašna
  • So i biber po ukusu
  • Svež peršun za dekoraciju

Detaljnu pripremu i posluženje po kojem Ana Bekuta sprema ovo jelo saznajte na portalu svet-scandal.rs

Ana Bekuta
Ana Bekuta (Foto: Milan Ilić / Ringier)
Ana Bekuta
Ana Bekuta (Foto: Sneža Krstić / Ringier)
Izdvajamo za vas
Više sa weba