1 kom. "NAKON RIBNIKARA NIŠTA NE UZIMAMO ZDRAVO ZA GOTOVO!" Roditelji učenika iz OŠ "Nadežda Petrović" sa Novog Beograda za "Blic": "Učenik je pronašao crtež sa pretećom porukom"
41 kom. UČENIK U OŠ "NADEŽDA PETROVIĆ" PRONAŠAO PAPIR SA PORUKOM "POBIĆU VAS SVE": Roditelji danas nisu poslali decu na nastavu
6 kom. ZNANJE I RADNE NAVIKE STIČU I NA NJIVI! Đaci OŠ "Nadežda Petrović" gaje šljive, prave sapune i priveske: Ekipa "Blic TV" u poseti jednoj od retkih škola koja ima integrativni pristup nastavi (VIDEO)
PEPELJUGA NOKTI Hejli Biber su asolutni HIT decembra: Izgledaju kao da su napravljeni od TANKOG STAKLA, neutralni su, ženstveni i tako posebni
Dragica Marković pravi NAJLEPŠI SLAVSKI KOLAČ za Svetog Nikolu: Ne puca prilikom pečenja, a mekoća i miris vraćaju uspomene na stare slave
Ovako Ruskinje POHUJU RIBU: Meso je savršeno mekano, korica hrskava, a ukus 10 PUTA BOLJI od klasičnog - tajna je u SASTOJKU kojim oblažu filete
Irena iz Zrenjanina otkriva TRIK zbog kog njene ORHIDEJE CVETAJU KAO LUDE: Ovu namirnicu svi imamo u kuhinji, za biljke je bolja od skupih preparata
Pleh omiljenog KOLAČA stare Jugoslavije košta 500 dinara: Nema pečenja, pravi se očas posla i bez problema može da prođe kao FINA LAGANA TORTA