0 kom. KURSEVI SRPSKOG U PROCVATU, STRANCI ŽELE DA NAUČE NAŠ JEZIK Broj Rusa na časovima povećao se za 10 odsto, među polaznicima najviše Indijaca, Nemaca i Kineza, ali ima i NAŠE DECE
0 kom. OD EKONOMSKOG DO MEDICINSKOG TEHNIČARA ZA GODINU DANA Prekvalifikacija sve popularnija, a ovo su zanimanja koja donose NAJVEĆE ZARADE
0 kom. SJAJNO! Od kursa kako koristiti pametni telefon i aplikacije do dekupaža i šivenja: Besplatni letnji programi za penzionere
0 kom. NE PROPUSTITE Pet dana za specijalnu akciju - Blic master vam nudi najbolje online kurseve VEĆ OD 999 DINARA
0 kom. NE ZNATE KAKO DA NAPRAVITE POWERPOINT PREZENTACIJU Rešenje da efikasno prenesete svoje poslovne ideje i nije toliko komplikovano
0 kom. Sada je pravo vreme da se posvetite sebi: Iskoristite kućnu izolaciju da unapredite svoja znanja
0 kom. KOMPLETNO REŠENJE ZA NAPREDAK VAŠE KOMPANIJE: Uvećajte profit kompanije i povećajte zadovoljstvo zaposlenih
0 kom. NOVI PROGRAMI NA FAKULTETIMA Moći ćete da završite UBRZANI KURS od 18 meseci, evo šta vam to donosi
0 kom. Otvoren 8. Startit Centar: U Subotici kreću besplatni kursevi programiranja i serije predavanja o preduzetništvu i IT-u
NAJLEPŠA SALATA za novogodišnju trpezu: Pravi se BRZO I LAKO, neverovatno je osvežavajuća i nestaje sa stola za 5 minuta!
PEPELJUGA NOKTI Hejli Biber su asolutni HIT decembra: Izgledaju kao da su napravljeni od TANKOG STAKLA, neutralni su, ženstveni i tako posebni
Dragica Marković pravi NAJLEPŠI SLAVSKI KOLAČ za Svetog Nikolu: Ne puca prilikom pečenja, a mekoća i miris vraćaju uspomene na stare slave
Ovako Ruskinje POHUJU RIBU: Meso je savršeno mekano, korica hrskava, a ukus 10 PUTA BOLJI od klasičnog - tajna je u SASTOJKU kojim oblažu filete
Irena iz Zrenjanina otkriva TRIK zbog kog njene ORHIDEJE CVETAJU KAO LUDE: Ovu namirnicu svi imamo u kuhinji, za biljke je bolja od skupih preparata