0 kom. "DVOJE IZ MLADENOVCA DOSTA TEŠKO, DEVOJČICA I DALJE ŽIVOTNO UGROŽENA" Dr Milika Ašanin o pacijentima povređenim u masovnim pucnjavama
0 kom. RAZMIŠLJAMO O OTVARANJU POSTKOVID AMBULANTE Prof. dr Milika Ašanin za "Blic": Za 6 meseci u novoj zgradi Kliničkog centra urađeno 4.000 OPERACIJA! (FOTO)
0 kom. "Jučerašnji dan je praznik za srpsko zdravstvo!" Prof. dr Ašanin o novom Kliničkom centru, važnosti robota, ali i o KRAJU KORONE
0 kom. KLINIČKI CENTAR PRIMIO MLADE DOKTORE Direktor Ašanin: "Bez njihove pomoći ne bi mogli da se izborimo sa veoma teškom epidemiološkom situacijom"
0 kom. NA VEŠTAČKI KUK SE ČEKA TRI GODINE, NA KOLENO ČAK ŠEST Bolnice izlaze iz kovid sistema i vraćaju se redovnim aktivnostima, ali sada su liste čekanja JOŠ DUŽE
0 kom. "OBAVIMO 1,2 MILIONA PREGLEDA GODIŠNJE" Direktor KCS sa prve linije fronta o teškoj borbi s koronom i "Vatrenom oku"
NAJLEPŠA SALATA za novogodišnju trpezu: Pravi se BRZO I LAKO, neverovatno je osvežavajuća i nestaje sa stola za 5 minuta!
PEPELJUGA NOKTI Hejli Biber su asolutni HIT decembra: Izgledaju kao da su napravljeni od TANKOG STAKLA, neutralni su, ženstveni i tako posebni
Dragica Marković pravi NAJLEPŠI SLAVSKI KOLAČ za Svetog Nikolu: Ne puca prilikom pečenja, a mekoća i miris vraćaju uspomene na stare slave
Ovako Ruskinje POHUJU RIBU: Meso je savršeno mekano, korica hrskava, a ukus 10 PUTA BOLJI od klasičnog - tajna je u SASTOJKU kojim oblažu filete