99 kom. Profesor Boričić: Razumem da se studenti osećaju izdanima, ali blokade fakulteta više nisu održive
0 kom. UČITELJ KOJI JE GLASNO PORUČIO: "NE ODRIČEM SE" Dekan Ekonomskog fakulteta: Da me na Prajdu vide moji studenti i da im kažem da UVEK IMAJU MOJU PODRŠKU
0 kom. ĐACI BIZNISMENI Srednjoškolci će ubuduće više učiti o razvijanju preduzetništva i osnivanju učeničkih zadruga
Dragica Marković pravi NAJLEPŠI SLAVSKI KOLAČ za Svetog Nikolu: Ne puca prilikom pečenja, a mekoća i miris vraćaju uspomene na stare slave
Ovako Ruskinje POHUJU RIBU: Meso je savršeno mekano, korica hrskava, a ukus 10 PUTA BOLJI od klasičnog - tajna je u SASTOJKU kojim oblažu filete
Irena iz Zrenjanina otkriva TRIK zbog kog njene ORHIDEJE CVETAJU KAO LUDE: Ovu namirnicu svi imamo u kuhinji, za biljke je bolja od skupih preparata
Pleh omiljenog KOLAČA stare Jugoslavije košta 500 dinara: Nema pečenja, pravi se očas posla i bez problema može da prođe kao FINA LAGANA TORTA